Rola w Niemczech dla gościa z Ukrainy z lokalnej spółki na bazie VAN DER ELST VIZA

1 of
Wstecz Dalej

O Firmie

  • ID Firmy: 1308

  • Dodane: Maj 29, 2019

  • Wyświetlenia: 40

Opis

Czy pracownicy ukraińscy z Własny mają okazja legalnej praktyce w regionach Unii Europejskiej przez Polskę? Wiele pań tworzy takie pytanie, że szybko jest ubiegać się o polską wizę niż o wizę innego kraju z Grup Europejskiej.

Rzecz w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z własnej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej wycieczki do Niemiec pracownika naszej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Zgodnie z całą zasadą wiza do lektury w każdym kraju UE nie daje ofercie praktyce w żadnej spośród nich. Świadczy to, że jeśli otrzymasz polską wizę do sztuce także nie będziesz zarabiał w Polsce, będzie zatem naruszeniem prawa. Tak więc, zgodnie z polską wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, przecież taka wiza nie daje prawa do oficjalnego zaangażowania w przyszłych krajach UE. Tak dlatego polskie ustawodawstwo nie pozwala na zajęcie w Niemczech w charakteru uzyskania wizy roboczej do Własny. To stanowi, po otwarciu polskiej wizy roboczej, powinieneś chodzić w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z pewnego państwa UE mają moc kierować swoich ludzi do drugich krajów w związku z potrzebą produkcji. Należy mieć, że nie całe kraje UE stosują tę decyzję. Na dowód Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia zgodziły się z wadą i wydały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej wycieczki do Niemiec pracownika naszej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej wycieczki do Niemiec pracownika naszej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Polska spółka, w jakiej wykonywa obywatel Ukrainy, zatrudnia zatrudnionego na wycieczka służbową (do rzeczy / świadczenia usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez własną spółkę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Pracownik jest przesyłany do czynienia określonej działalności w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na jaki może zostać oddelegowany, nie może przekraczać 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza że być ciepła: – przez 180 dni (na podstawie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (danie na rzecz wydane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w finale odbycia podróży służbowej do Niemiec w biegu roku, będzie ważna tylko 3 miesiące.

Głównym powodem takiej dróg jest porozumienie między polską firmą oraz firmą w Niemczech. Aby wykonać taką podróż służbową, człowiek musi wziąć dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz zwrócić wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Stolicy, które jest Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z całej Nasz.

By zyskać dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest zobowiązana do przedłożenia dokumentów, wśród których ważne są: zezwolenie na sztukę w Polsce, umowa ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa pomiędzy firmami krajowymi i niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką marką i delegowany pracownik oraz indywidualni.

Należy również zauważyć, że ambasada zastrzega sobie prawo do żądania dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Komentarze

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o